En samarbejdsaftale hos Codeful

En udviklingsaftale ud over det sædvanlige

Vores erfaring giver jer en mere nuanceret teknisk rådgivning og udvikling

SEO
Med fælles erfaring i digitale marketing bureauer, har vi stor forståelse for SEO - både udførelsen i praksis og teknikken bag.
AdWords/Google Shopping
Vi ved hvordan AdWords og Google Shopping hænger sammen, og de tekniske aspekter bag.
Drift af webshop
Vi har begge drevet webshops af forskellige arter, og ved hvilke udfordringer webshopejere står med.
Markedsføring
Vi kender efterhånden til mange kneb i markedsføringsregi. Derfor kan vi være behjælpelig med konstruktiv feedback.
Salgskanaler
Der findes mange digitale salgskanaler derude, og gennem vores mange års færden i WWW, kender vi til størstedelen.
Sociale medier
Det er svært at forestille sig en verden uden sociale medier. Vi har tilegnet os meget af den tekniske viden i de sociale medier.

Virksomheder vi typisk indgår samarbejde med

Få en fast udvikler i Codeful, som du kan stole på og altid kan få fat i

Med Codeful får du en samarbejdspartner, der forholder sig kritisk og rådgivende

Med ovenstående erfaring kan vi give jeres virksomhed en nuanceret, teknisk rådgivning, som tager hensyn til andre aspekter end bare udviklingen i hver opgave. Vi vil tage imod jeres udviklingsopgaver med kyshånd, men vil også forholde os kritiske og lade jer vide, hvis der findes en anden, bedre løsning, som måske endda sparer jer tid og penge.

Udover vores erfaring med SEO og vores viden omkring AdWords, Google Shopping, webshopdrift, markedsføring, salgskanaler og sociale medier, er det selvfølgelig en eller flere af vores kerneydelser, som en eventuel samarbejdsaftale vil dreje sig primært om:

  • Magento-udvikling
  • WordPress-udvikling
  • Laravel-udvikling
  • Vue-udvikling
  • JavaScript-udvikling
  • PHP-udvikling

Her har vi, som de to partnere i Codeful vi er, forskellige forcer. Afhængig af hvilket behov i har – om det mest er frontend- eller backendfokuseret – vil vi vurdere hvem af os, der vil være mest givende for jer at have som kontaktperson. Dermed stadig vigtigt at understrege, at det er ressourcerne i os begge i får en samarbejdsaftale med, og ikke kun én af os.

Drop de tekniske bekymringer, og kontakt os i dag!

Vi har oplevet flere gange, at vores kunder har kunne ånde lettet op og fokusere mere på det de er bedst til, efter de har indgået en fast udviklings/samarbejdsaftale med os. Det er stort set ligegyldigt hvilken branche du befinder dig i.

Vi vil altid sætte os ind i din forretning så godt som vi kan, og rådgive efter dine behov og de erfaringer vi har gjort os gennem årene. Kontakt os i dag, hvis du synes en samarbejdsaftale med Codeful ApS lyder interessant!