Fast samarbejde

Søger du en udvikler du kan have et fast samarbejde med? Jeg er i Codeful åbne for faste samarbejdsaftaler.

Mere end udviklere

Med mine mangeårige erfaring i den digitale verden, både som selvstændig med egne enkeltmandsvirksomheder, og som udviklingschef og CTO i e-handels- og marketingbureau, kan jeg være behjælpelige med mere end udvikling.

Jeg har beskæftiget mig meget med SEO – både den “bløde” og den tekniske del – mens vi også ved en masse om det at drive en webshop, herunder indløsningsaftaler, logistik og markedsføring gennem AdWords og Google Shopping.

Jeg er derfor ikke kun en udviklingspartner i indgår samarbejde med i Codeful. Det er en samarbejds- og sparringspartner, som kan se helheden og det vigtige i, at tage hensyn til andre forretningsaspekter i udviklingsprocessen.

Få en fast udvikler i Codeful, som du kan stole på og altid kan få fat i.

Med Codeful får du en samarbejdspartner, der forholder sig kritisk og rådgivende.

Med ovenstående erfaring kan jeg give jeres virksomhed en nuanceret, teknisk rådgivning, som tager hensyn til andre aspekter end bare udviklingen i hver opgave. Jeg vil tage imod jeres udviklingsopgaver med kyshånd, men vil også forholde mig kritiske og lade jer vide, hvis der findes en anden, bedre løsning, som måske endda sparer jer tid og penge.

Udover min erfaring med SEO og min viden omkring AdWords, Google Shopping, webshopdrift, markedsføring, salgskanaler og sociale medier, er det selvfølgelig en eller flere af mine kerneydelser, som en eventuel samarbejdsaftale vil dreje sig primært om:

 • Magento-udvikling
 • WordPress-udvikling
 • Laravel-udvikling
 • Vue-udvikling
 • JavaScript-udvikling
 • PHP-udvikling

Drop de tekniske bekymringer, og kontakt mig i dag!

Jeg har oplevet flere gange, at mine kunder har kunne ånde lettet op og fokusere mere på det de er bedst til, efter de har indgået en fast udviklings/samarbejdsaftale med mig. Det er stort set ligegyldigt hvilken branche du befinder dig i.

Jeg vil altid sætte mig ind i din forretning så godt som jeg kan, og rådgive efter dine behov og de erfaringer jeg har gjort mig gennem årene. Kontakt mig i dag, hvis du synes en samarbejdsaftale med Codeful ApS lyder interessant!

Min erfaring giver jer en mere nuanceret teknisk rådgivning og udvikling

 • Søgemaskineoptimering
 • AdWords/Google Shopping
 • Drift af webshop
 • Salgskanaler
 • Sessions
 • Sociale medier