Integrationsudvikling og optimering af marketingfeeds

Vi udvikler intelligente løsninger, hvor feeds dynamisk bliver beriget med den rette data, som er baseret på regler og betingelser i små eller størrer algoritmer.

Baggrund i e-commerce verdenen

Med vores baggrund fra de digitale bureauer, og vores mange års sparring og samarbejde med digitale specialister, så ved vi, hvad det kræver at levere de perfekte produktfeeds, uden vi først skal til at sætte os ind opbygning af feeds eller udtrækning af data dertil. Vi har standard løsninger klar til Magento 1 og Magento 2, og vi har udviklet avancerede løsninger til custom udviklede systemer.

Vi tilbyder at samarbejde direkte med dit marketingbureau eller marketingspecialist.

Udvalgte features som vi tilbyder omkring marketingfeeds

Magento 1 & 2

Vi har udviklet flere hundrede feeds fra Magento shops til diverse produktkataloger. Vi kan levere standardløsninger, som tager fra til 1 times arbejde, til avancerede og komplekse løsninger, hvor data automatisk bliver genereret til berigelse baseret på logikker, som vi sammen definerer.

Husk korrekt tracking

Korrekt tracking og tilskrivning af salg til de korrekte kanaler er en anden vigtig disciplin, som går hånd i hånd med marketingfeeds. Vi kan også hjælpe med at sikre korrekt tracking på din shop via Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook events og andre systemer.

Læs mere her

Derfor er gode marketingfeeds vigtige

Magento 1, Magento 2, andet CMS eller et custom system. Vi kan hjælpe dig og dit searchbureau med at levere optimerede marketingfeeds beriget med mest mulig data.

Sammen med HTML og CSS, er JavaScript en af de 3 kerneteknologier i World Wide Web, og man kan derfor stort set ikke undgå at stifte bekendtskab med sproget som webudvikler.

JavaScript blev lavet tilbage i 1995 af Brendan Eich, og har siden da vokset støt i popularitet blandt webudviklere. Det skyldes blandt andet, at JavaScript kan bruges i alle browsere – mens JavaScript er let og intuitivt at lære. Der findes et stort fællesskab for JavaScript-udviklere, mens sproget er standardiseret og velintegreret dybt ned i samtlige browsere.

En af de store grunde til JavaScripts popularitet er, at det kan eksekveres med det samme i den besøgendes browser, uafhængig af respons fra serveren. Det gør det muligt at lave webapplikationer der responderer på få millisekunder, uden at skulle vente på det typiske browser-load på 2-3 sekunder, som folk er blevet vant til.

Introduktionen af JavaScript frameworks og Node.js har ligeledes haft positiv indflydelse på sprogets popularitet og omdømme, da det nu ikke blot er et client-side sprog, men også kan benyttes server-side.

Hvis du går med tanker om at implementere JavaScript i dit webprojekt, eller overvejer at starte et nyt projekt i Vue.js, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os!

Udvalgte platforme, som vi har erfaring med feeds til

  • Facebook
  • Google Shopping
  • Amazon
  • Kelkoo
  • Pricerunner
  • Miinto
  • Trendsales