Om Codeful

En dedikeret digital konsulent og webudvikler med base i Aarhus.

Udvikling af backend- og frontend med fokus på forretning og performance.

Gennem +12 års erfaring har jeg høstet stor erfaring med en bred vifte af den digitale verden. Jeg har en brændende interesse for ny teknologi og webudvikling med fokus på at leverer de bedste løsninger på markedet.

I mit arbejde som konsulent og udvikler har jeg et særligt fokus på din forretning og ikke mindst fokus på jeres tekniske marketing pga. min fortid som partner i flere digitale bureauer.

Jeg har primært beskæftiget mig med backend-udvikling og jeg garanterer, at jeg kan få få enderne til fungere i baggrunden, og integrationer til at flyde problemfrit.

Derudover udvikler jeg også frontend løsninger til de backends jeg bygger.

Daniel S. Jacobsen
Senior konsulent & udvikler

Professionel rådgivning

Jeg har gennem årene erhvervet mig en bred vifte af erfaring i den digitale verden. Den erfaring giver mig en god ballast i forbindelse med de programmeringstekniske beslutninger som skal tages til hverdag - mens jeg kan yde en bedre generel rådgivning overfor mine kunder, så de får den bedste løsning.

Det er derfor ikke kun programmeringen jeg forholder mig til, når jeg som teknisk leverandør går i dialog med mine kunder. Jeg sætter mig ind i mine kunders forretningsgange og er ikke bange for at give modspil, når jeg får præsenteret nye projekter eller idéer. Tværtimod ser jeg det som min pligt at forholde mig spørgende, kritisk og konstruktiv, så vi får skåret ind til benet og afdækket alle muligheder og begrænsninger.

Det giver både en bedre forståelse for opgavens omfang, kundens forretning, den fremtidige løsning og den ønskede effekt.