Om os

To dedikerede udviklere med base i Aarhus.

En backender og en frontender. Sammen er vi Full Stack.

Vi har gennem flere år høstet stor erfaring med en bred vifte af den digitale verden. Fælles for os er, at vi har en brændende interesse for ny teknologi og webudvikling.

I bund og grund kan vi mange af de samme ting. Men udover vores fælles træk er det særligt den måde vi supplerer hinanden på, som har trukket interesse fra vores kunder.

Daniel har i al sin tid som udvikler beskæftiget sig med backend-udvikling. Han er manden, der får ting til at fungere i baggrunden, og integrationer til at flyde problemfrit.

Mens Andreas helt oprindeligt startede med at rode i Photoshop og Illustrator, og relativt hurtigt bevægede sig over i frontend-delen af webudvikling, som han siden da har beskæftiget sig med.

Daniel Skov Jacobsen
Partner & Head of Backend

Daniel er backend-geniet i Codeful. Med sin fortid først som selvstændig freelance-udvikler, siden da medstifter og teknisk direktør i hhv. et digitalt marketingbureau og en e-handelsplatform, har han mere end 10 års erfaring i udviklingsbranchen.

Daniel er autodidakt, og har ved hjælp af sin ihærdighed og brændende interesse for ny teknologi og programmering, gjort sig selv til en af de dygtigste på sit område.

Som ansvarlig i udviklingsafdelinger af forskellig art, giver det ham ligeledes en bagage fyldt med ledelseserfaring, struktur og planlægning, udover at have danset rundt med utallige teknologier.

Andreas Søgaard Pedersen
Partner & Head of Frontend

Andreas har en fortid som selvstændig designer og frontend-udvikler. Han har sin store force i design af UI's og udvikling i Vue og JavaScript. Derudover kan han stort set alle CSS-properties i søvne, og har stor interesse for pixels, responsiveness og moderne web- og app-design.

Andreas har derudover ejet 5 forskellige webshops, været selvstændig udvikler i 3 år og gennemført en kort multimediedesigner-uddannelse.

Det giver, udover visuel ekspertise, også erfaring i mere tekniske aspekter, som giver en bedre ballast når der skal træffes tekniske beslutninger i hverdagen.

Professionel rådgivning

Vi har gennem årene erhvervet os en bred vifte af erfaring i den digitale verden. Den erfaring giver os en god ballast i forbindelse med de programmeringstekniske beslutninger som skal tages til hverdag - mens vi kan yde en bedre generel rådgivning overfor vores kunder, så de får den bedste løsning.

Det er derfor ikke kun programmeringen vi forholder os til, når vi som teknisk leverandør går i dialog med vores kunder. Vi sætter os ind i vores kunders forretningsgange og er ikke bange for at give modspil, når vi får præsenteret nye projekter eller idéer. Tværtimod ser vi det som vores pligt at forholde os spørgende, kritiske og konstruktive, så vi får skåret ind til benet og afdækket alle muligheder og begrænsninger.

Det giver både en bedre forståelse for opgavens omfang, kundens forretning, den fremtidige løsning og den ønskede effekt.