Magento 1 udvikling

Med over +12 års erfaring i Magento besidder jeg et solidt fundament for udvikling og rådgivning af mine kunders løsninger.

Designrettelser

Der er en række principper, der skal følges, når man laver designrettelser i Magento. Filstrukturen er let at lære, og det er derfor en fristelse for mange at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Men som ved alle andre tekniske dele af Magento er der en række guidelines, som man skal følge, for at overholde best practice. Jeg har gjort det til en vane.

  • Rediger ikke direkte i temafiler, men gør brug af Magentos indbyggede parent/inheriting system til at overskrive de originale filer.
  • Gør dig selv den tjeneste kun at overskrive de filer, der er absolut nødvendige. Det giver dig bedre overblik.
  • Undgå konflikter i skin-mappen ved at give unikke filnavne og tilføj dem vha. din local.xml fil.

Magento er et stort og komplekst system.

Derfor kræver det en kompetent samarbejdspartner, som forstår mulighederne og begrænsningerne.

Markedet for Magento-udvikling kan være svært at danne et overblik over. Da Magento er et stort og avanceret system, som kan håndtere store mængder besøgende, ordrer og produkter, kræver det ligeledes tid at udvikle efter best practice. Tid betyder penge, som betyder store fristelser for freelancere og bureauer, som måske/måske ikke har 100 % styr på Magento basics og best practice udvikling.

Når der udvikles ny funktionalitet i Magento, er det ikke tilstrækkeligt at gå efter mottoet “if it ain’t broke, don’t fix it”. Løsninger i Magento kan udvikles på rigtig mange måder – og selvom det virker, kan det sagtens være, at det er udviklet forkert. En forkert programmeret løsning i Magento kan senere føre til performance-issues og i værste fald en webshop, som ikke virker efter core-opdateringer fra Magento eller andre modul-opdateringer.

En Magento-webshop er ofte hele omsætningsgrundlaget for mine kunder. Uden en velfungerende Magento-installation bliver pengestrømmene til forretningen stoppet, og overlevelsen i et presset online marked er truet. Det er derfor vigtigt at påpege, at man skal vælge sin Magento-udvikler med omhu, og ikke nødvendigvis gå efter den billigste løsning.

Er du i tvivl om, om du har fået udviklet noget, som ikke følger best practice, står du allerede med håret i postkassen, eller har du bare behov for rådgivning i forbindelse med din Magento-shop? Så kontakt mig i dag – jeg er kun en e-mail eller et opkald væk!

Best practice Magento 1

  • Observers
  • Class Rewrites
  • Blocks
  • Controllers
  • Models
  • Collections