Vi elsker at udvikle i Laravel

Laravel gør PHP sexet

Organiseret kode og en masse nye muligheder

Composer
Composer er dependency manageren i Laravel, og bruges til at håndtere og installere nye pakker og biblioteker.
Artisan
Med artisan kan du skrive forskellige kommandoer i terminalen, som eksempelvis hjælper dig med at udføre standardopgaver.
MVC
Arkitekturen, MVC, bag Laravel, er det der gør PHP elegant. Det skaber struktur over din PHP-applikation.
Routing
Routing gør det simpelt at lave læse- og SEO-venlige URLs til din Laravel-applikation, som besøgende kan bruge.
Template Engine
Med den indbyggede blade template engine i Laravel, kan du strukturere og gøre din frontend simplere.
API
Med Laravel og dets routing system kan du let opsætte et simpelt API, som tredjepart kan benytte.

Laravel har gjort PHP sexet igen

Mange har beskyldt PHP for at være gammeldags og ustruktureret. Men Laravel gør for alvor op for det.

Elegancen ved Laravel kommer særligt ved MVC arkitekturen, der gør din kode mere struktureret og visuelt flot. Med andre ord er der sat nogle rammer, som hjælper dig hen i retningen af mere organiseret kode, som er let at læse og håndtere, uanset hvilken udvikler der bliver koblet på projektet i fremtiden.

Derudover er der gjort en masse ud af performance og hastighed i Laravel, som gør at frameworket outperformer rigtigt mange af deres konkurrenter. Det handler ikke kun om performance og hastighed i responstider, men også hastigheden i udviklingsprocessen af en Laravel-applikation. Særligt artisan kommandoerne gør det let at tilføje nye models og controllers ved hjælp af simple, korte kommandoer i terminalen.

Dokumentationen og fællesskabet bag Laravel er ligeledes unikt. Hvis du løber panden mod muren og ikke kan komme videre med dit projekt, er der meget stor chance for, at en løsning allerede står beskrevet i dokumentationen. Hvis ikke, er der stor chance for, at en anden allerede har stillet spørgsmålet, som en Laravel-ekspert har besvaret.

Gør dig den tjeneste at benytte Laravel til dit næste PHP-projekt, og måske endda kombinere det med Vue.js, for at sætte ekstra speed på din applikation.