Din all-round Magento 1 partner

Der er mange forkerte måder at udvikle i Magento på

Vi følger best practices

Observers
Foretag bestemte handlinger baseret på forskellige key-events i Magento.
Class Rewrites
I stedet for at overskrive core-filer kan classes udvides/rewrites for at lave ny funktionalitet.
Blocks
Med blocks kan vi definere vores business logic, som derefter kan renderes på frontend.
Controllers
Controllers bruges i samarbejde med routes som en del af “request flowet” i Magento.
Models
Models er det, der indeholder business logic og CRUD-operationerne i Magento-modulerne.
Collections
Med collections kan du fetche data og ændre, sortere og filtrere din data lige op til, du skal bruge det på frontend.

Magento er et stort og komplekst system.

Derfor kræver det en kompetent samarbejdspartner, som forstår mulighederne og begrænsningerne.

Markedet for Magento-udvikling kan være svært at danne et overblik over. Da Magento er et stort og avanceret system, som kan håndtere store mængder besøgende, ordrer og produkter, kræver det ligeledes tid at udvikle efter best practice. Tid betyder penge, som betyder store fristelser for freelancere og bureauer, som måske/måske ikke har 100 % styr på Magento basics og best practice udvikling.

Når der udvikles ny funktionalitet i Magento, er det ikke tilstrækkeligt at gå efter mottoet “if it ain’t broke, don’t fix it”. Løsninger i Magento kan udvikles på rigtig mange måder – og selvom det virker, kan det sagtens være, at det er udviklet forkert. En forkert programmeret løsning i Magento kan senere føre til performance-issues og i værste fald en webshop, som ikke virker efter core-opdateringer fra Magento eller andre modul-opdateringer.

En Magento-webshop er ofte hele omsætningsgrundlaget for vores kunder. Uden en velfungerende Magento-installation bliver pengestrømmene til forretningen stoppet, og overlevelsen i et presset online marked er truet. Det er derfor vigtigt at påpege, at man skal vælge sin Magento-udvikler med omhu, og ikke nødvendigvis gå efter den billigste løsning.

Er du i tvivl om, om du har fået udviklet noget, som ikke følger best practice, står du allerede med håret i postkassen, eller har du bare behov for rådgivning i forbindelse med din Magento-shop? Så kontakt os i dag – vi er kun en e-mail eller et opkald væk!